firma-instalatii-sanitare-iasi

Firmă instalații sanitare în Iași

Firmă specializată în domeniul instalațiilor sanitare vă pune la dispoziție servicii de montaj, proiectare, reparații și întreținere instalații sanitare. Echipa noastră de instalatori cu experiență vă pune la dispoziție soluții adecvate necesitaților dumneavostra sau ale companiei dumneavoastra în ceea ce privește lucrările de instalații sanitare, proiectare, montaj, reparații și întreținere.

Toate proiectele de instalații sanitare sunt realizate cu respectarea standardelor de calitate și respectarea termenilor contractuali de execuție, deoarece ne respectam clienții și vrem să fie mulțumiți de serviciile noastre. Oferim garanție la instalațiile sanitare pentru toate tipurile de imobile: case, blocuri de locuințe, apartamente, complexe comerciale, scoli, spitale. Prin experiență și profesionalismul instalatorilor noștri, prin folosirea de scule profesionale de înalta fiabilitate și prin folosirea materialelor de calitete superioară instalațiile sanitare vor fi un element de siguranță și confort pentru orice tip de clădire.

Întreținerea instalațiilor sanitare pe vremea rece.

Când temperaturile scad, riscul ca țevile să înghețe și să se spargă crește dramatic. Potrivit Institutului de Asigurări pentru Afaceri și Siguranța Locuinței, țevile sparte sunt una dintre cele mai frecvente cauze de deteriorare a proprietății pe vreme rece, rezultând daune de apă de mii de dolari. Cel mai bun mod de a evita această bătaie de cap costisitoare este să urmați câteva sfaturi pentru întreținerea instalațiilor sanitare pe vremea rece și să apelați la un
Iată cinci sfaturi simple pentru întreținerea instalațiilor sanitare pe timp de iarnă:

1. Deconectați furtunul exterior

Furtunul tău exterior este adesea prima victimă a temperaturilor de îngheț. Unul dintre cele mai importante sfaturi pentru a vă împiedica înghețarea țevilor este să deconectați și să depozitați toate furtunurile exterioare. Asigurați-vă că finalizați această sarcină din timp, astfel încât furtunul să fie depozitat în siguranță înainte de sosirea primului val de vreme rece. De asemenea, este o idee bună să localizați și să opriți supapele de închidere pentru robinetele exterioare în timpul temperaturilor de îngheț.

2. Verificați-vă casa pentru orice scurgeri

Toamna este, de asemenea, perioada din an potrivită pentru a vă inspecta proprietatea pentru eventuale scurgeri de instalații sanitare. Verificați robinetele și capetele de duș pentru presiunea scăzută a apei și notați-o. Dacă observați scurgeri, contactați un profesionist pentru a le repara imediat. Chiar și scurgerile minore se pot adăuga în timp, irosind apă și crescând facturile la utilități.

3. Încercați să vă mențineți întotdeauna casa caldă

Acesta poate părea un sfat evident pentru a vă împiedica înghețarea țevilor, dar păstrați-vă casa caldă! Temperaturile scazute din interior sunt cauza principală a spargerii conductelor din casa. Asigurați-vă că termostatul este setat și pornit și că temperatura din casă nu scade..

4. Verificați-vă chiuvetele pentru posibile probleme de înfundare

Nu este o idee bună să-ți folosești chiuveta ca depozit de gunoi. Uleiurile și grăsimile turnate în scurgere pot îngheța când temperaturile scad, mai ales iarna. Acest lucru vă poate înfunda canalele și poate cauza probleme suplimentare. Pentru a vă menține țevile pregătite pentru frigul mare, asigurați-vă că eliminați grăsimea în mod corespunzător și mențineți scurgerea liberă.

5. Asigurați-vă că aveți țevile inspectate

Dacă nu v-ați testat niciodată conductele, un profesionist se poate asigura că sunt în stare bună de funcționare pentru lunile de iarnă. De asemenea, vă pot proteja proprietatea de spargerea țevilor, izolându-le și înlocuindu-le dacă sunt defecte. Viața unui proprietar poate fi dată peste cap dacă o țeavă sparge, așa că nu riscați!

Aflați cât costă proiectul dumneavoastră:

TOP