firma-constructii-infrastructura-drumuri-poduri-iasi

Firmă construcții industriale în Iași

Credem în dezvoltarea segmentului industrial și tocmai de aceea oferim servicii de calitate în ceea ce privește construirea halelor de producție, a fabricilor și nu numai. Deoarece vorbim despre construcții cu dimensiuni foarte mari, în mod implicit putem afirma faptul că și sarcinile vor fi proporționale cu acestea. Construcțiile industriale trebuie să respecte anumite condiționări care țin tocmai de aceste solicitări, iar în acest sens un aport considerabil vă putea fi adus nu doar de normative și standarde ci și de firma noastră.

Pe orice șantier, planificarea logistică eficientă poate oferi beneficii enorme în eficiență și productivitate și poate reduce semnificativ costul total al proiectului în cazul construcțiilor industriale. Puține lucruri sunt mai frustrante decât a avea o forță de muncă blocată, deoarece materialele întârzie sau lipsesc. Echipajele se confruntă adesea cu utilizarea ineficientă a forței de muncă calificate, trafic inutil pe șantier și deșeuri excesive de materiale. Toate acestea pot duce la costuri crescute, construcție de proastă calitate, tun timp mai îndelungat al proiectelor dar și riscuri sporite pentru sănătate și siguranță.

Cu toate acestea, cu o coordonare detaliată între proiectanți, furnizori și subcontractanți, un proiect de construcție se poate deplasa mai eficient de la început până la sfârșit. Mai jos sunt cheile unui proiect de construcție industrială solid din punct de vedere logistic pe care firma noastră le garantează.

PLANIFICARE

Cel mai critic aspect al unei construcții industriale eficiente este crearea unui plan logistic detaliat. Acest plan ar trebui să fie, în esență, un program și/sau o hartă a proceselor pentru toate fazele proiectului, care să enumere materialele, instrumentele și personalul care va fi necesar în fiecare fază. Este important ca furnizorii, subcontractanții și clienții să fie de acord și să se angajeze în acest plan pentru a se asigura că proiectul este nestingherit.

De asemenea, subcontractanții ar trebui să pregătească fiecare un subset relativ al planului, care să descrie modul în care vor folosi în mod optim forța de muncă calificată pe șantier.

LIVRARE

Coordonarea furnizorilor și organizarea materialelor de construcție sunt adesea cele mai mari provocări logistice ale unui proiect de construcție industrială.
Rolul furnizorului este mult mai mult decât încărcarea unui camion cu consumabile , prin urmare, este crucial să selectați partenerii cei mai de încredere și capabili să furnizeze materiale sursă la timp. Acești parteneri trebuie să împărtășească aceeași gândire ca a constructorului și să fie capabili să urmeze instrucțiunile cu acuratețe, deoarece depindem adesea de ei pentru livrările la timp.

O piedică logistică comună pe șantierele de construcții implică camioanele furnizorilor care așteaptă să aibă acces sau să fie descărcate. Pentru a rezolva această problemă, desemnăm ore specifice pentru fiecare livrare sau transport. În unele cazuri, poate fi necesar să se penalizeze cumva un distribuitor pentru livrările care sosesc prea devreme sau prea târziu.
Furnizorilor li se cere frecvent să încarce materiale într-o ordine precisă, astfel încât ceea ce este necesar să fie mai întâi să fie descărcat, permițând restului echipei să continue lucrul. Cei mai buni furnizori vor aprecia acest lucru.

PREFABRICARE

Prefabricarea anumitor componente și sisteme în cadrul unui proiect de construcție poate reduce cantitatea de produse care trebuie livrate și asamblate pe șantier, adesea într-un mediu exterior imprevizibil. Acest lucru este probabil ca să reducă risipa de materiale, să mențină productivitatea lucrătorilor calificați și să scurteze timpul de construcție.

CONSOLIDARE

Consolidarea poate fi, de asemenea, o modalitate excelentă de a menține un șantier solid din punct de vedere logistic. În esență, materialele sunt colectate și adăpostite într-o structură din apropiere, decât livrate direct la șantier. Acest lucru permite ca materialele să fie transportate numai atunci când sunt necesare, menținând șantierul liber de obstacole.
Logistica în ceea ce privește construcțiile industriale poate fi diferența dintre un proiect care ajunge la finalizare devreme și sub buget, sau complet opusul. Este necesar să existe un plan logistic eficient pentru a gestiona fiecare componentă a șantierului pentru controlul costurilor și menținerea productivității.

Aflați cât costă proiectul dumneavoastră:

TOP