firma-constructii-blocuri-iasi

Firmă construcții blocuri în Iași

Firma noastră oferă servicii variate de la construcții de subsol până la construcții noi atât în sectorul rezidențial cât și în cel comercial. Etapa de construire reprezintă cel mai important pas în ceea ce privește calitatea și eficiența blocului sau a ansamblului de blocuri din acest motiv deținem o echipă de oameni profesioniști și utilaje moderne. În acest articol vom prezenta aspecte generelale ce țin de serviciile noastre de construcție pe care le oferim atât în sectorul rezidențial cât și comercial. Ce presupune munca noastră și care sunt etapele construirii unui bloc vă vor ajuta să înțelegi mai bine în ce constau astfel de proiecte.

Etapa 1 – Alegerea terenului

Terenul trebuie selectat în funcție de numărul de etaje. Alegerea unui teren ideal este dificil, deoarece trebuie să fii sigur că acesta îți va oferi confortul dorit în viitor. Cel mai bine va fi să alegeți o locație lângă drumul principal, cu transport ușor, rețea, locul de muncă și multe altele. Durata cumpărării nu trebuie să se extindă mai mult de 30 de zile.

Etapa 2 – Aprobarea planului urbanistic zonal

Această aprobare este de fapt un certificat, care este esențial pentru construirea unui bloc. Administrația locală comunică apoi regimul economic, juridic și tehnic al unei clădiri. Se va baza pe înregistrări existente, peisagistică și documente de planificare urbană; de exemplu, caracteristicile zonei în care se află amplasamentul, înălțimea posibilă a clădirii, procentul de teren acoperit de construcție și o listă de acorduri pentru executarea lucrării.

Etapa 3 – Geologie si topografie

Durata pentru alegerea celui care ca face studiul și executare este de aproximativ o săptămână până la o lună.. Studiul geologic este o examinare amănunțită a terenului unde va fi amplasată construcția în a determina natura solului oferind detalii importante proiectantului pentru calculul corect al structurii casei. În cele din urmă, cu sprijinul contactelor matematice, se alege cel mai potrivit tip de fundație.

Etapa 4 – Proiectare

Proiectul casei este schița după care se ghidează constructorul, deci trebuie făcut cu o atenție foarte mare la detalii.Un amănunt greșit în proiect poate duce la erori de construcție pe care probabil că le veți regreta mult timp. Nu veți obține autorizația de construire până nu trimiteți forma finală a proiectului de proiectare. Durata acestui proces va dura aproximativ o lună.

Etapa 5 – Obținere avize

Durata procedurilor administrative: 30 – 60 zile. Odată ce avem proiectul, el trebuie avizat de administrația locală pentru a se asigura că este în concordanță cu reglementările în vigoare.

Etapa 6 – Obținerea autorizație de construcție

Durata procedurilor administrative: 30 zile. După ce am obținut toate avizele necesare, putem solicita autorizația de construcție pentru a putea demara execuția lucrării. Autorizația de Construire reprezintă cel mai important act pe care trebuie să îl obțineți. Prin intermediul acesteia este avizat proiectul și demararea santierului.

Etapa 7 - Construcția la roșu

„Construcția roșie” este starea clădirii fără finisajele și exteriorul acoperișului. Termenul de finisare, ceea ce înseamnă că partea instalațiilor sanitare, electrice și termice nu este realizată.

Etapa 8- Finisaje interioare

Finisajele interioare includ:

• Pereții interiori sunt tencuieli lavabile
• Etaje pentru finalul final Tamplarie din PVC de la 5 la 7 camere
• Sticlă trypan
• Uși metalice cu sisteme de securitate
• Instalări de comutatoare și prize
• Gheizer pentru apă fierbinte Circuite de încălzire îngropate PPR
• Placi antiderapante la balcoane
• Articole sanitare Izolație interioară peste placă de polistiren

Etapa 9 - Finisajele exterioare

Aceastea includ: pereți groși de 30 cm, izolație exterioară din polistiren de 10 cm, placaj ceramic în scări, plăci antiderapante pe terase, balustrade metalice etc.

Aflați cât costă proiectul dumneavoastră:

TOP