firma-constructii-case-la-cheie-iasi

Firmă construcții case la cheie în Iași

Reputația noastră ca firmă de construcții case la cheie în Iași se bazează pe proiectele noastre bine executate, munca de înaltă calitate și satisfacția clienților. Seriozitatea, flexibilitatea, onestitatea și integritatea alături de experiența noastră de afaceri au dus la portofoliul nostru prestigios de clientelă atât în România, Marea Britanie cât și Cipru. Pintre toate tipurile de construcții pe care le realizăm se încadrează și construirea caselor la cheie.
O casă la cheie este exact ceea ce sună, etapa finală în care constructorul vă oferă cheile pentru a intra în casa nouă. Este un pachet complet care include tot ce trebuie pentru a începe o nouă viață. Cu toate acestea, sunt câteva etape ce implică un asemenea proiect, pe care trebuie să le cunoașteți încă de la început. În acest fel, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la vreun eveniment care ar putea merge prost în timp ce casa este în construcție.

Faza de pre-construcție - Planificare și proiectare

Prima etapă în construirea unei case la cheie este etapa de pre-construcție. Aceasta include planificarea și proiectarea, precum și obținerea autorizațiilor necesare pentru a începe construcția. Un bun arhitect își va face timp să vă înțeleagă stilul de viață, dinamica familiei și bugetul înainte de a proiecta o casă care să se potrivească nevoilor dumneavoastră. De asemenea, arhitectul va lucra îndeaproape cu dumneavoastră pentru a crea un plan detaliat pentru construcție. Acesta ar trebui să includă totul, de la planuri de etaj până la amenajări de bucătărie, design de băi sau idei de amenajare a spațiului exterior.

Faza de construcție - Materiale de construcție și forță de muncă

În timpul fazei de construcție, veți avea multe decizii de luat cu privire la tipul de material de construcție pe care îl alegeți, de câtă forță de muncă este nevoie și metodele de construcție. Dacă nu doriți să vă angajați într-un proiect de casă la cheie, ar trebui să luați în considerare contractarea unei firme specializate în construirea caselor. Firma noastră va poate ajuta să economisiți bani pe termen lung. În ceea ce privește costurile, acestea variază în funcție de mai multe considerente: dimensiune, materiale, sisteme electrice, sanitare, finisaje. Fiecare element poate influența costul final al construcției.

Alegerea finisajelor

Odată ce construcția casei este gata, va trebui să alegeți finisajele precum gresia, faianța, parchetul, instalarea corpurilor de iluminat și asamblarea mobilierului. Acest lucru vă permite personalizarea casei după bunul plac și propriile nevoi. Se întâmplă deseori, ca atunci când suntem interesați de achiziționarea unei noi case, gata construită, utilată și mobilată, să nu fie tocmai pe placul nostru. Unii dintre noi preferă un stil contemporan, în timp ce alții optează pentru unul tradițional sau scandinav. Avantajul construirii unei case la cheie, de la zero, este acela că oferă posibilitatea alegerii întregului proiect, de la dimensiunea camerelor, numărul de ferestre, până la vopsea, finisaje, băi sau fațada casei.

Aflați cât costă proiectul dumneavoastră:

TOP