firma-instalatii-electrice-iasi

Firmă instalații electrice în Iași

Firma noastră prestează servicii în domeniul instalațiilor electrice în Iași și vă garantează lucrări de înaltă calitate alături de electricienii noștri autorizați. Orice lucrare la instalațiile electrice trebuie executată de un electrician cu autorizare ANRE sau sub coordonarea unui profesionist care să garanteze calitatea execuției sau a intervenției necesare.

Este important să aveți cablaje actualizate la prizele electrice din casa dvs. pentru a vă menține aparatele și dispozitivele să funcționeze eficient și pentru a vă proteja casa de daune. Instalația electrică defectuoasă reprezintă un pericol major pentru siguranță, în special dacă casa dvs. are o vechime de peste 40 de ani sau dacă aveți cablaje învechite din aluminiu sau cu buton și tuburi. Electricienii noștri sunt pregătiți să fie supuși la încercare, indiferent dacă casa dumneavoastră necesită o recablare parțială, o recablare completă sau reparații la o anumită parte a sistemului dumneavoastră electric.

Declanșarea întreruptoarelor: dacă întrerupătorul dvs. continuă să se declanșeze, este de obicei un semn că aveți un scurtcircuit undeva în cablare. Deși, de obicei, aceasta nu este o preocupare mare, poate deveni una atunci când este lăsată nereparată.

Sunete ciudate în pereți: rozătoarele mici, cum ar fi veverițele sau șoarecii, pot pătrunde cu ușurință în pereții tăi și pot roade cablurile electrice din casă provocând daune grave.
Urme de fum pe prize: urmele de fum sunt o preocupare majoră, deoarece de obicei înseamnă că prizele dumneavoastră sunt supraîncărcate și se supraîncălzesc. Dacă observați urme negre pe priză, apelați imediat un electrician pentru a reduce riscul de incendiu în casa dvs.

Prize calde la atingere: la fel ca urmele de fum de pe prize, prizele care sunt calde la atingere sunt, de asemenea, riscuri majore de incendiu care ar trebui reparate rapid de un electrician expert.
Siguranțe arse: această problemă este obișnuită și poate fi adesea reparată cu ușurință fără ajutorul unui expert. Cu toate acestea, dacă siguranțele se ard des, poate fi un semn al unei probleme mai mari cu instalația electrică.

Lumini care pâlpâie: la fel ca siguranțele arse, această problemă poate fi obișnuită și nu este întotdeauna un semn al unor probleme majore în ceea ce privește instalația electrică a casei. Cu toate acestea, dacă toate luminile din casa dvs. sunt slabe sau dacă unele lumini sunt mai slabe decât altele, ar putea merita să vă viziteze un electrician expert pentru a vă asigura că totul funcționează corect.
Cabluri uzate: Dacă vedeți un fir uzat în casa dvs., sunați imediat un electrician. Aceste fire deteriorate reprezintă un risc grav pentru casa dumneavoastră și pentru orice aparate sau dispozitive pe care le alimentează.

Aflați cât costă proiectul dumneavoastră:

TOP