firma-instalatii-aer-conditionat-iasi

Firmă instalații aer condiționat în Iași

Firma noastră vă garantează servicii de calitate în ceea ce privește instalarea aerului condiționat, fără întreruperi și o instalare minuțioasă. Dacă alegeți instalarea AC-ului de unul singur sunteți expus riscului de instalare incorectă, costuri viitoare de reparații, încălcări ale codului orașului și multe alte cheltuieli inutile. Chiar vrei să te lupți cu instalarea aerului condiționat exact atunci când valul de căldură lovește orașul tău? Ar trebui să bifezi de pe listă instalarea aerului condiționat cu mult înainte de începerea sezonului. Acest lucru nu numai că te vă pregăti pentru verile următoare, dar te vă ajuta și să economisești niște bani făcând-o înainte de a începe graba.

De asemenea, vă oferim consultanță în ceea ce privește alegerea locului și înălțimii potrivită la care ar trebui montat AC-ul pentru a vă oferi confortul de care aveți nevoie. Se stabilește de comun acord intre instalator și proprietar locul unde vă fi amplasata unitatea interioară. Poziționarea corespunzătoare a aparatului de aer condiționat este importanta din mai multe motive. În primul rand, aduce beneficii în ceea ce privește eficiența energetică, ceea ce înseamnă că un loc bine ales pentru montarea unității ajuta la economisirea financiara. Daca este așezat corect, aparatul de aer condiționat nu vă consuma la fel de multa energie electrica pentru a raci spațiul. În același timp, gradul de confort oferit vă fi mult mai mare, deoarece aerul furnizat vă fi dispus astfel încât să păstreze temeperatura optima în întreagă încăpere.

Cum se montează un aparat de aer condiționat?

1. Se fixează suportul pentru unitatea interioara.

Acesta se prinde făcând 4 gauri în perete cu bormașină în care se introduc dibluri de plastic și se montează cadru metalic cu holzsuruburi. În funcție de marca aparatului de aer condiționat, cadrul diferă având alte dimensiuni.

2. Se găurește peretele exterior

Aceasta este cea mai zgomotoasă operațiune care se face. Prin gaură se trece traseul frigorific care este format din țevi de cupru, cablu electric, furtun de drenaj.

3. Se fixează suportul pentru unitatea exterioara de aer condiționat.

Sistemul de aer condiționat curpinde și o componenta care se montează în exteriorul clădirii, de regula în apropierea ferestrelor. Unitatea externa vă fi instalata pe peretele exterior al camerei, în locuri stabile unde nu vă vibra și unde exista suficient spatiu pentru a permite circulația aerului. Mai întăi se dau găurile de fixare pentru primul suport, se măsoară distanta dintre piciorușele unității exterioare și apoi se dau găurile pentru al doilea suport.

4. Se face traseul frigorific.

Traseul frigorific al aparatului de aer condiționat format din doua țevi de cupru, cablu electric și furtun de drenaj se formează și se matisează strâns.

5. Se conectează traseul frigorific.

Traseul frigorific conectează unitățile și prin cablu electric primesc energie electrica. Se vacuumeaza traseul că să nu aibă aer în el și a vedea daca sunt pierderi apoi se face umplerea cu freon.

Aflați cât costă proiectul dumneavoastră:

TOP